Těstoviny s pohankou Soba Quinoa 250g
64,35 Kč
64,35 Kč
Out of stock
SKU
100622
Celozrnné těstoviny s obsahem pohankové mouky a mouky z quinoy. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Celozrnné těstoviny s obsahem pohankové mouky a mouky z quinoy. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Celozrnné těstoviny s obsahem pohankové mouky a mouky z quinoy. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Specifikace:
Soba nudle patří mezi tradiční japonské potraviny. "Soba" je totiž japonský výraz pro pohanku. Tyto pohankové nudle jsou navíc obohacené o mouku z quinoy. Vaší kuchyni dají nový rozměr, ať už se chystáte připravovat nějakou asijskou specialitu nebo klasické těstoviny s omáčkou. Využití:s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stolena sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosemzapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v trouběsalát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetanyPohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes. Quinoa pochází z náhorních plošin And, Bolívie a Peru. Je přirozeně bezlepková stejně jako pohanka.Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd. Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů samozřejmě nejsou geneticky modifikované.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka, pohanková mouka 28 %, mouka z quinoi 2,5 %, jedlá sůl mořská.
Příprava:
Těstoviny vařte nezakryté do měkka cca 5–7 minut. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Celozrnné těstoviny s obsahem pohankové mouky a mouky z quinoy. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Specifikace:
Soba nudle patří mezi tradiční japonské potraviny. "Soba" je totiž japonský výraz pro pohanku. Tyto pohankové nudle jsou navíc obohacené o mouku z quinoy. Vaší kuchyni dají nový rozměr, ať už se chystáte připravovat nějakou asijskou specialitu nebo klasické těstoviny s omáčkou. Využití:s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stolena sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosemzapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v trouběsalát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetanyPohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes. Quinoa pochází z náhorních plošin And, Bolívie a Peru. Je přirozeně bezlepková stejně jako pohanka.Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd. Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů samozřejmě nejsou geneticky modifikované.
Složení:
PŠENIČNÁ mouka, pohanková mouka 28 %, mouka z quinoi 2,5 %, jedlá sůl mořská.
Příprava:
Těstoviny vařte nezakryté do měkka cca 5–7 minut. Sceďte a propláchněte studenou vodou.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1454kJ/344kcal. Tuky: 2,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 65 g. z toho cukry: 2,1 g. Bílkoviny: 13 g. Sůl: 2 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte v suchu mimo dosah slunečních paprsků.
Legislativní zařazení: Těstoviny sušené - bezvaječné.
Write Your Own Review