Těstoviny řezance rýžové 200g BIO CL
33,91 Kč
33,91 Kč
Out of stock
SKU
100315
Bezvaječné rýžové těstoviny v biokvalitě. Vhodné do polévek a exotických receptů.
Bezvaječné rýžové těstoviny v biokvalitě. Vhodné do polévek a exotických receptů.
Bezvaječné rýžové těstoviny v biokvalitě. Vhodné do polévek a exotických receptů.
Specifikace:
Pokud chcete mít těstoviny dokonalé, doporučujeme je vařit zvlášť v čisté vodě těsně před podáváním. Po dovaření nudle ihned důkladně propláchněte studenou vodou, udrží si tak pevný tvar a nebudou se slepovat. Přidávejte je k polévce přímo do talíře. Rýže pochází z tropických oblastí Asie a Afriky. Domestikována byla přibližně před 10 000 lety a dnes je jednou z nejdůležitějších obilovin světa. Jako hlavní příjem potravy ji má asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Z rýže se vyrábí mouka, nápoje, dezerty, ale také pivo nebo víno. Buddhističtí mniši z rýže vytváří známé mandaly a rýžový papír je hojně využíván v umění. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýžová mouka*. Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Příprava:
Těstoviny vařte v dostatečném množství vody (na 10 dkg těstovin 1 l vody) 4–5 minut.Těstoviny při vaření občas promíchejte. Po uvaření sceďte, prolijte studenou vodou a přidejtetrochu oleje - těstoviny zůstanou kypré.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Bezvaječné rýžové těstoviny v biokvalitě. Vhodné do polévek a exotických receptů.
Specifikace:
Pokud chcete mít těstoviny dokonalé, doporučujeme je vařit zvlášť v čisté vodě těsně před podáváním. Po dovaření nudle ihned důkladně propláchněte studenou vodou, udrží si tak pevný tvar a nebudou se slepovat. Přidávejte je k polévce přímo do talíře. Rýže pochází z tropických oblastí Asie a Afriky. Domestikována byla přibližně před 10 000 lety a dnes je jednou z nejdůležitějších obilovin světa. Jako hlavní příjem potravy ji má asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Z rýže se vyrábí mouka, nápoje, dezerty, ale také pivo nebo víno. Buddhističtí mniši z rýže vytváří známé mandaly a rýžový papír je hojně využíván v umění. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýžová mouka*. Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Příprava:
Těstoviny vařte v dostatečném množství vody (na 10 dkg těstovin 1 l vody) 4–5 minut.Těstoviny při vaření občas promíchejte. Po uvaření sceďte, prolijte studenou vodou a přidejtetrochu oleje - těstoviny zůstanou kypré.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1520kJ/363kcal. Tuky: 3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 76 g. z toho cukry: 1 g. Bílkoviny: 7 g. Sůl: 0,02 g
Doplňkové údaje:
Skladování: V suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Legislativní zařazení: Těstoviny - rýžové.
Write Your Own Review