Směs na chléb rustikální BZL 500g Nominal
61,82 Kč
61,82 Kč
Out of stock
SKU
200775
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Čerstvý chléb pro celiaky ihned po ruce.
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Čerstvý chléb pro celiaky ihned po ruce.
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Čerstvý chléb pro celiaky ihned po ruce.
Specifikace:
Chléb se nemusíte bát obohatit různými semínky. Do těsta s klidem zamíchejte třeba slunečnicové semínko a navrch chleba nasypte například dýňová semínka. Ze směsi připravíte i jiné druhy pečiva, například výborné bulky nebo rustikální kostky.Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
Složení:
Deproteinovaný pšeničný škrob, LUPINOVÁ mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), zahušťovadlo: guarová mouka, cukr, sůl, maltodextrin, jablkový prášek, chlebové koření.
Příprava:
Směs smíchejte s 475 ml vody, 20 ml oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto nechte chvíli odpočinout a naplňte do důkladně vymazané formy do 3/5, aby těsto mělo prostor pro kynutí. Nechte kynout 45 - 60 minut, pečte ve vyhřáté troubě (nejprve při 200°C, poté při 180°C) asi 60 minut. Chléb připravíte také v domácí pekárně na chleba, použijte dvouhodinový program "gluten free" nebo "sprint".
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Čerstvý chléb pro celiaky ihned po ruce.
Specifikace:
Chléb se nemusíte bát obohatit různými semínky. Do těsta s klidem zamíchejte třeba slunečnicové semínko a navrch chleba nasypte například dýňová semínka. Ze směsi připravíte i jiné druhy pečiva, například výborné bulky nebo rustikální kostky.Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
Složení:
Deproteinovaný pšeničný škrob, LUPINOVÁ mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), zahušťovadlo: guarová mouka, cukr, sůl, maltodextrin, jablkový prášek, chlebové koření.
Příprava:
Směs smíchejte s 475 ml vody, 20 ml oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto nechte chvíli odpočinout a naplňte do důkladně vymazané formy do 3/5, aby těsto mělo prostor pro kynutí. Nechte kynout 45 - 60 minut, pečte ve vyhřáté troubě (nejprve při 200°C, poté při 180°C) asi 60 minut. Chléb připravíte také v domácí pekárně na chleba, použijte dvouhodinový program "gluten free" nebo "sprint".
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1448kJ/343kcal. Tuky: 1,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g. Sacharidy: 71 g. z toho cukry: 3,7 g. Bílkoviny: 6,6 g. Sůl: 2 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte v suchu vždy dobře uzavřené.
Legislativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu.
Write Your Own Review