Škrob kukuřičný 200g BIO Amylon

37,27 Kč 37,27 Kč
Out of stock
SKU
100299
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.

Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.

Specifikace:
Tipy:Pohankový dortík s ovocným agarem - jak zle využít škrob při přípravě nepečeného dezertu hledejte v časopisu Dobroty podzim 2015 na str. 18Bábovka s arašídovým máslem a brusinkami - sladké pečení s kukuřičným škrobem najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 32Karbanátky z quinoy - na str. 19 v Dobrotách podzim 2017 je škrob součástí receptu na bezlepkovou verzi karbanátkůbramborové knedlíky - přípravené válečky z těsta obalte v kukuřičném škrobu, nebudou se ovařovat a povrch bude pevný (Dobroty podzim 2017, str. 26)Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:
Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava:
Ideální na zahuštění a zjemnění pokrmů, koláčů, dortů a přípravů náplní, dezertů a omáček.

Nutriční údaje:

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1498kJ/353kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 87 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0,3 g. Sůl: 0 g



Doplňkové údaje:

Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Škrob kukuřičný.



Write Your Own Review
You're reviewing:Škrob kukuřičný 200g BIO Amylon
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.