Sirup špaldový 250g BIO Cl
94,78 Kč
94,78 Kč
In stock
SKU
100281
Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů.
Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů.
Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů.
Specifikace:
Ačkoliv je špalda odrůda pšenice, špaldový a pšeničný sirup se od sebe liší. Špaldový sirup je hustý, tmavší, má výraznější plnou chuť.Špaldový sirup obsahuje 20 % glukózy a 36 % maltózy.V Dobrotách zima 2015–2016 jsme na straně 6–11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.Obilné sirupy, tedy i špaldový, se vyrábí tímto přirozeným způsobem:zrno se pomele na moukupři určité teplotě se mouka smíchá s vodoupřidají se enzymy přírodního původunásleduje proces zvaný hydrolýzadlouhé molekuly škrobu se rozštěpí na jednoduché sacharidymechanickou filtrací se oddělí tekutina od nerozpustných látekpřebytečná voda se odstraní odpařenímDíky tomu, filtrace probíhá výhradně mechanicky, bez jakéhokoliv použití rozpouštědla a chemických látek, si sirupy zachovají maximum minerálů a stopových prvků. Každý sirup má pak svoji unikátní chuť a barvu.
Složení:
ŠPALDA* (80 %), voda. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů.
Specifikace:
Ačkoliv je špalda odrůda pšenice, špaldový a pšeničný sirup se od sebe liší. Špaldový sirup je hustý, tmavší, má výraznější plnou chuť.Špaldový sirup obsahuje 20 % glukózy a 36 % maltózy.V Dobrotách zima 2015–2016 jsme na straně 6–11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.Obilné sirupy, tedy i špaldový, se vyrábí tímto přirozeným způsobem:zrno se pomele na moukupři určité teplotě se mouka smíchá s vodoupřidají se enzymy přírodního původunásleduje proces zvaný hydrolýzadlouhé molekuly škrobu se rozštěpí na jednoduché sacharidymechanickou filtrací se oddělí tekutina od nerozpustných látekpřebytečná voda se odstraní odpařenímDíky tomu, filtrace probíhá výhradně mechanicky, bez jakéhokoliv použití rozpouštědla a chemických látek, si sirupy zachovají maximum minerálů a stopových prvků. Každý sirup má pak svoji unikátní chuť a barvu.
Složení:
ŠPALDA* (80 %), voda. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1310kJ/313kcal. Tuky: 0,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 93 g. z toho cukry: 69 g. Bílkoviny: 3,4 g. Sůl: 0 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - sirup.
Write Your Own Review