Otruby ovesné 250g Cl
20,87 Kč
20,87 Kč
Out of stock
SKU
100796
Ovesné otruby se získávají při zpracování ovsa a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do pečiva.
Ovesné otruby se získávají při zpracování ovsa a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do pečiva.
Ovesné otruby se získávají při zpracování ovsa a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do pečiva.
Specifikace:
Ovesné otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování ovsa. Jako vedlejší produkt bývají proto často lidmi podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo. Oves je často oblíbený u celiaků, protože jim jeho konzumace většinou nečiní potíže jako jiné obiloviny.Tipy a recepty na použití ovesných otrub:pečivo - otruby můžete přidat do domácího chleba nebo třeba housek a obohatit je tak o vlákninuzahušťování - husté polévky jako zelňačka lze ke konci zahustit i ovesnými otrubami, stačí po přidání už jen 5 minut povařitmüsli - otruby můžete vsypat do vašeho oblíbeného müsli, výborné jsou například s jogurtem, chutnat vám budou i v domácích müsli tyčinkáchplacky - ovesné otruby jsou i chutnou součástí sladkých i slaných pečených placeksladké pečivo - zapracujte otruby do muffinů nebo sušenek a přidejte jim tak nový rozměr
Složení:
OVESNÉ otruby. Může obsahovat stopy sóji.
Příprava:
Konzumujte s jogurtem nebo džusem, můžete přidávat do pečiva, kaší nebo müsli.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Ovesné otruby se získávají při zpracování ovsa a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Výborně chutnají v suchém stavu i zapracované do pečiva.
Specifikace:
Ovesné otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování ovsa. Jako vedlejší produkt bývají proto často lidmi podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo. Oves je často oblíbený u celiaků, protože jim jeho konzumace většinou nečiní potíže jako jiné obiloviny.Tipy a recepty na použití ovesných otrub:pečivo - otruby můžete přidat do domácího chleba nebo třeba housek a obohatit je tak o vlákninuzahušťování - husté polévky jako zelňačka lze ke konci zahustit i ovesnými otrubami, stačí po přidání už jen 5 minut povařitmüsli - otruby můžete vsypat do vašeho oblíbeného müsli, výborné jsou například s jogurtem, chutnat vám budou i v domácích müsli tyčinkáchplacky - ovesné otruby jsou i chutnou součástí sladkých i slaných pečených placeksladké pečivo - zapracujte otruby do muffinů nebo sušenek a přidejte jim tak nový rozměr
Složení:
OVESNÉ otruby. Může obsahovat stopy sóji.
Příprava:
Konzumujte s jogurtem nebo džusem, můžete přidávat do pečiva, kaší nebo müsli.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1518kJ/361kcal. Tuky: 8,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 g. Sacharidy: 45 g. z toho cukry: 2 g. Bílkoviny: 21 g. Sůl: 0,01 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – otruby.
Write Your Own Review