Mouka špaldová polohrubá 1kg BIO Pb

72,17 Kč 72,17 Kč
Out of stock
SKU
101665
Všestranná polohrubá špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.
Všestranná polohrubá špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.

Všestranná polohrubá špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření.

Specifikace:
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení:
ŠPALDOVÁ mouka polohrubá*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava:
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.

Nutriční údaje:

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1511kJ/356kcal. Tuky: 1,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 72 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g



Doplňkové údaje:

Skladování: Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.



Write Your Own Review
You're reviewing:Mouka špaldová polohrubá 1kg BIO Pb
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.