Mouka špaldová hladká 1kg BIO Pernerka
43,48 Kč
43,48 Kč
Out of stock
SKU
201822
Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Specifikace:
Využití:pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměrzahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovatsmažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené ze špaldové moukyknedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených přílohMouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky.Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení:
Mleté zrno ŠPALDY*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Mouku lze použivat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. Upéct z ní můžete například špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Hladká špaldová mouka v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Specifikace:
Využití:pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměrzahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovatsmažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené ze špaldové moukyknedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených přílohMouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky.Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení:
Mleté zrno ŠPALDY*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Mouku lze použivat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit. Upéct z ní můžete například špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1526kJ/364kcal. Tuky: 1,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 73,5 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 13 g. Sůl: 0 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - mouky.
Write Your Own Review