Mouka rýžová 40g BIO CL
50,00 Kč
50,00 Kč
Out of stock
SKU
200062
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Specifikace:
Využití:pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovouzahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové moukyknedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených přílohRýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě.Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což snadno můžete napravit přidáním rýžové mouky.Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýže*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválíte nudle, ve vodě se nerozpadne. Výsledek vyniká zajímavou chutí.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Specifikace:
Využití:pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovouzahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové moukyknedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených přílohRýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě.Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což snadno můžete napravit přidáním rýžové mouky.Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýže*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválíte nudle, ve vodě se nerozpadne. Výsledek vyniká zajímavou chutí.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1537kJ/366kcal. Tuky: 1,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 80,1 g. z toho cukry: 0,1 g. Bílkoviny: 6 g. Sůl: 0 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – rýžová mouka.
Write Your Own Review