Kaše rýžovo pohanková 300g BIO CL
53,91 Kč
53,91 Kč
Out of stock
SKU
100408
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Rýžovo-pohanková kaše patří mezi přirozeně be...
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Rýžovo-pohanková kaše patří mezi přirozeně be...
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Rýžovo-pohanková kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Specifikace:
Tipy a recepty na použití rýžovo-pohankové kaše:snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidatdezert - v poháru můžete rýžovo-pohankovou kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupemkoktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejlknedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařitzahušťování - díky neutrální chuti je kaše ideální pro zahušťování pokrmů jako jsou omáčky nebo polévkykarbanátky, sekaná - kaše slouží i jako dobré pojivo při přípravě těchto typů jídelkynuté těsto - přídavek 2 - 3 váhových procent do mouky zlepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těstaRáno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžovo-pohankové.Rýže i pohanka jsou přirozeně bezlepkové obiloviny. Příprava kaše z rýže nebo pohanky trvá tradičně až půl hodiny, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýže pololoupaná dlouhozrnná* 80 %, pohanka lámanka* 15 %, kukuřičná krupice* 5 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Rýžovo-pohanková kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Specifikace:
Tipy a recepty na použití rýžovo-pohankové kaše:snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidatdezert - v poháru můžete rýžovo-pohankovou kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupemkoktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejlknedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařitzahušťování - díky neutrální chuti je kaše ideální pro zahušťování pokrmů jako jsou omáčky nebo polévkykarbanátky, sekaná - kaše slouží i jako dobré pojivo při přípravě těchto typů jídelkynuté těsto - přídavek 2 - 3 váhových procent do mouky zlepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těstaRáno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžovo-pohankové.Rýže i pohanka jsou přirozeně bezlepkové obiloviny. Příprava kaše z rýže nebo pohanky trvá tradičně až půl hodiny, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky. Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Rýže pololoupaná dlouhozrnná* 80 %, pohanka lámanka* 15 %, kukuřičná krupice* 5 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
V teplém rostlinném nápoji nebo mléce rozmíchejte kaši v poměru cca 3 lžíce kaše na 100 ml tekutiny. Míchejte, krátce povařte nebo nechte odstát.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1588kJ/374kcal. Tuky: 0,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 85 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 7,76 g. Sůl: 0,01 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kaše instantní.
Write Your Own Review