Hraška jemná 1kg Ceria
142,73 Kč
142,73 Kč
Out of stock
SKU
200002
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec....
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec....
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.
Specifikace:
Využití:zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsínáhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivempomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmyobalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýruHraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení:
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.
Příprava:
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky. Hraška je dobře stravitelná a nemá nohořklou chuť po hrachu.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.
Specifikace:
Využití:zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsínáhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivempomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmyobalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýruHraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení:
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.
Příprava:
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky. Hraška je dobře stravitelná a nemá nohořklou chuť po hrachu.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1423kJ/337kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 54 g. z toho cukry: 1,8 g. Bílkoviny: 17 g. Sůl: 0,82 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.
Write Your Own Review