Hrách zelený celý 500g BIO Cl
40,87 Kč
40,87 Kč
Out of stock
SKU
201487
Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Specifikace:
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016.Využití:hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept naleznete zdekaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla moukakarbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houbyšpanělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejtepříloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbamiHrách je před vařením potřeba na 8 - 12 hodin namočit. Užitečné informace o vaření hrachu či jiných luštěnin najdete v tabulce zde.Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení:
Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut.
Nutriční údaje:
Doplňkové údaje:
Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Specifikace:
Mnoho zajímavého se o luštěninách dozvíte v časopise Dobroty podzim 2016.Využití:hrachovka s polentovými krutonky a kokosovou slaninou - recept naleznete zdekaše - při mixování je potřeba přidat dostatečně množství vody, aby vám nevznikla moukakarbanátky - z rozemletého vařeného hrachu, vejce, česneku, bylinek a soli a pepře vytvarujte placky, které smažte na oleji nebo je upečte v troubě, můžete do těsta přidat i houbyšpanělský hrách - uvařte hrách s tymiánem, mrkví a celerem do měkka, poté zahusťte moukou, osolte a podávejtepříloha - hrách dobře chutná uvařený a smíchaný s rýží a restovanými houbamiHrách je před vařením potřeba na 8 - 12 hodin namočit. Užitečné informace o vaření hrachu či jiných luštěnin najdete v tabulce zde.Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení:
Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava:
Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut.
Nutriční údaje:
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1201kJ/287kcal. Tuky: 1,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 43 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 23 g. Sůl: 0,02 g
Doplňkové údaje:
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Legislativní zařazení: Luštěniny - hrách zelený.
Write Your Own Review